Nieuws

Nederlandse Veteranendag 2019

Webbeheerder
18 februari 2019

Wilt u deelnemen aan de Nederlandse Veteranendag, bent u veteraan en ingeschreven bij het veteraneninstituut, dan heeft u een veteranenpas, zo niet dan moet u zich eerst inschrijven bij het Veteraneninstituut www.veteraneninstituut.nl als veteraan en dan krijgt u de veteranenpas. Nu kunt zich als veteraan, evt. samen met uw partner / begeleider, tot eind april opgeven voor de Nederlandse Veteranendag die zaterdag 29 juni 2019 gehouden wordt in Den Haag.

Ga naar de website van het Veteraneninstituut www.veteraneninstituut.nl/diensten/direct-regelen/mijn-vi/ en login bij Mijnvi, heeft u nog geen account moet u zich eerst registreren.

Heeft u ingelogd ga dan naar Evenementen en klik op overzicht en daarna op inschrijven achter Nederlandse Veteranendag 2019.

Dan kunt u de keus maken uit diverse aangeboden opties, zoals treinkaartjes en tribune plaatsen. Vergeet niet aan te geven dat u bij het Regimenet Genietroepen deel wilt nemen.

Als u deel wilt nemen aan het defilé dient u dat in veteranentenue te doen, blauwe blazer, grijze broek, zwarte schoenen, baret en model onderscheidingen, voor wie niet in het bezit is van dit veteranentenue, u mag ook meelopen in een ander tenue. Blauwe nette lange spijkerbroek, zwarte (sport)schoenen, baret, model onderscheidingen en de zwarte VVRG polo, de eerste keer dat u deelneemt aan een actviteit van de VVRG zoals de NLVD krijgt u deze polo gratis verstrekt, geef wel vooraf even uw maat door aan nos@vvrg.nl. Bij slecht weer ontvangt u tevens de VVRG softshell jas.