Nieuws

Nationale Taptoe 2021

Bestuur VVRG
11 juni 2021

Nationale Taptoe 2021

 

Traditiegetrouw wordt er tijdens de Nationale Taptoe jaarlijks een speciale voorstelling t.b.v. veteranen georganiseerd. Ondanks de moeilijke tijd waarin we nog rekening moeten houden met COVID-19, wil de Stichting Nationale Taptoe, samen met Defensie en het Nederlandse Veteranen Instituut, dit jaar toch aan veteranen de mogelijkheid bieden elkaar te ontmoeten tijdens een speciale Taptoe voorstelling. In afwijking tot voorgaande jaren zal dit niet plaats vinden in Ahoy, maar op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

 

Maandag 23 en dinsdag 24 augustus 2021

De ontvangst en de voorstelling vinden plaats in de buitenlucht, maar wel overdekt. I.v.m. de beperkte tribunecapaciteit (1200 plaatsen) zal er op 2 opeenvolgende dagen een voorstelling gegeven worden. In totaal is er dus ruimte voor 2400 bezoekers. Naar verwachting zal een aantal beperkende maatregelen i.v.m. COVID-19 (mondkapjes, 1,5 m afstand) tegen die tijd opgeheven zijn, maar houdt er rekening mee dat toegang alleen mogelijk is op vertoon van een vaccinatiebewijs of het bewijs van een recente negatieve COVID-19 test.

Voor verdere informatie verwijzen we graag naar de website www.nationaletaptoe.nl

 

Opgave / kaarten bestellen

  • Aanmelden en kaarten bestellen doe je rechtstreeks via www.nationaletaptoe.nl
  • Mocht je behalve het bijwonen van de voorstelling deze gelegenheid tevens willen benutten om kameraden en collega veteranen te ontmoeten, spreek dan eventueel van te voren een bepaalde dag met betrokkenen af.
  • Mocht de Nationale Taptoe door nieuwe ontwikkelingen of het niet opheffen van de huidige beperkende maatregelen toch niet door kunnen gaan, dan krijgt je je geld terug.

 

Namens het bestuur van de VVRG veel plezier. Sodeju!