Nieuws

Save the date Algemene Ledenvergadering VVRG 9 december 2021(geannuleerd)

Secrataris VVRG
22 oktober 2021

Vanwege de nasleep van COVID-19 beperkende maatregelen zal er dit jaar geen grootse jaarafsluiting van het Regiment Genietroepen in samenwerking met de VVRG plaatsvinden. Aangezien de VVRG statutair verplicht is een ALV te houden, willen wij daar als bestuur toch wat extra inhoud aan geven.
Er is daarom gekozen deze te houden op de locatie van de onlangs geopende Nationale Veteranenbegraafplaats te Loenen, een locatie die veteranen in elk geval aan zal spreken. De ALV zal gecombineerd worden met een korte inleiding over de begraafplaats, een rondleiding en een kranslegging. Ook zal een lunch bij dit programma zijn inbegrepen. Alle kosten voor deze dag worden door de VVRG betaald en wij hopen uiteraard op een grote opkomst.

Programma (onder voorbehoud):

10.00 - 11.00 uur Ontvangst met koffie / thee
11.00 - 12.30 uur Info over begraafplaats, rondleiding en kranslegging
12.30 - 13.30 uur Lunch
13.30 - 15.30 uur Algemene Ledenvergadering
Uiterlijk 16.00 uur Einde

I.v.m. de geplande kranslegging op het Militaire Ereveld baret meenemen.

Via de mail, website en facebookpagina van de VVRG volgt t.z.t. meer info over adres, wijze van aanmelden etc….. …

        ....maar vergeet niet de datum alvast in je agenda te reserveren!

Bestuur VVRG