Nieuws

Veteranenpak met Regiment genietroepen voering

Bestuur VVRG
13 februari 2022

Beste Genieveteranen,

Zoals wellicht bekend bestaat de mogelijkheid om bij de de firma Rick Moorman in Amsterdam een veteranenpak te laten aanmeten. De kosten bedragen € 395 waarvan door Defensie € 300 vergoed wordt. Bovendien krijg je van het KPU Bedrijf een aanvullend kledingpakket (broekriem, zwarte stropdas, witte overhemden) verstrekt.
Waar koop je voor maar € 95 een maatpak dat ook bij privégelegenheden gedragen kan worden??? 

Het pak wordt persoonlijk aangemeten, waarbij je zelf een keuze kunt maken welke binnenvoering er in verwerkt wordt. Ook kun je, om het echt persoonlijk te maken, teksten (Bijv van je uitzending) laten borduren in de kraag en aan de binnenzijde. Voor genieveteranen heeft het Regiment Genietroepen speciale stof voor de binnenvoering met het regimentslogo aangeschaft (Zie foto), waardoor het pak nog unieker wordt dan het al is. Vooralsnog is er voorraad voor 100 kostuums en velen zijn jullie al voorgegaan dus wij zeggen: DOEN, SODEJU!

Je kunt via onderstaande link een afspraak maken voor het aanmeten. Dat kan in Amsterdam zelf, maar op deze site staan ook diverse data en locaties door het hele land, binnenkort o.a. Oirschot, Havelte, Rotterdam en Schaarsbergen, waar aanmeetsessies gehouden worden. Zo is er op 17-02-2022 is er pas moment in Tilburg!

https://www.rickmoorman.nl/about-1/veteranenpak/speciale-veteranenavonden/

En wil je het veteranenpak helemaal compleet hebben, dan is vanaf heden een mooie bijpassende zijden stropdas met het VVRG-logo (zie foto's) te koop via het Geniemuseum in Vught.

Zien we jullie tijdens één van de komende veteranenbijeenkomsten, (Wapendag Genie, Nederlandse Veteranendag, Erecouloir 4 mei en of Prinsjesdag) in het nieuwe veteranentenue?

Bestuur VVRG

SODEJU!