Vrijkaarten theatervoorstelling Kroon

Vrijkaarten theatervoorstelling Kroon

VVRG
08 september 2022


Kroon: een militaire voorstelling waar eer, kwetsbaarheid en landsbelang strijden met het leven van alledag. Geen voorstelling is dit theaterseizoen actueler dan Kroon. Tegen de achtergrond van de oorlog in Oekraïne geeft theatergezelschap Het Zuidelijk Toneel je een kijkje in de complexe en besloten wereld van Defensie. Vanaf september speelt de voorstelling op diverse locaties in Nederland en Theater aan de Parade heeft de primeur. Van donderdag 15 tot en met zondag 18 september is Kroon te zien in het Geniemuseum in Vught.

Aan de VVRG is een aantal vrijkaarten beschikbaar gesteld voor de voorstelling op zondag 18 september 15:00 uur. Ben er snel bij want OP=OP.

Aanmelden
Via deze link reserveer je maximaal 2 vrijkaarten voor deze voorstelling. Ga voor meer informatie over Kroon naar theateraandeparade.nl.

Programma
14:00 uur | Geniemuseum open voor bezoek
14:55 uur | Openingswoord Geniemuseum
15:00 uur | Aanvang voorstelling
16:30 uur | Einde voorstelling

Geen kaartje weten te bemachtigen of zondag de 18e wat anders te doen? Een kaartje voor de betaalde voorstellingen kost € 22,50. Ga voor informatie hierover naar info & tickets: theateraandeparade.nl