Nieuws

Nederlandse Veteranendag (NLVD) 2023 275jaar Genie

30 januari 2023

                                                                       DRINGENDE OPROEP

                                                             VOOR GENIEVETERANEN, SODEJU!

                                        

Beste Genieveteranen,

Zoals bekend viert Ons Regiment Genietroepen dit jaar het 275-Jarig bestaan en dat zullen ze in Nederland weten. Tijdens diverse evenementen door het jaar heen zal er op grootse wijze aandacht besteed worden aan deze mijlpaal, o.a. tijdens de Nederlandse Veteranendag op 24 juni in Den Haag waar we met een detachement weer zullen deelnemen aan het defilé door de binnenstad. Een detachement dat elk jaar groter wordt, in 2022 circa 90 man sterk. 
Hoe ‘vet’ zou het zijn als we dit jaar ter gelegenheid van de verjaardag van ons regiment met een detachement van minimaal 275 genieveteranen alle andere detachementen van de krijgsmacht het nakijken geven!!! 

                                                                Daar hebben we jullie steun bij nodig,

                                                             dus schrijf je in en kom 24 juni naar Den Haag.

                                                             “Let’s make it happen, as usual, Sodeju!”

Inschrijven dient te geschieden via het Nederlandse Veteraneninstituut dus log in op ‘Mijn NLVi.nl’ en volg de inschrijfprocedure onder tabblad ‘Evenementen’. Geef daarbij vooral aan dat je wilt deelnemen ‘Met mijn vereniging’ de VVRG dus en aanklikken dat je meeloopt met het defilé. Bij de aanmelding kun je aangeven of je met of zonder partner komt, tribunekaarten voor je partner, aanvraag maaltijdbonnen, gratis treinvervoer etc.
Eind mei, begin juni volgen d.z.v. de POC van de VVRG nadere instructies en info m.b.t. tenue, plaats en tijd van melden en de verstrekking van de gratis VVRG polo.

Tot 24 juni op het Malieveld in Den Haag Bestuur VVRG, Sodeju.

P.S. Veteranen die fysiek niet kunnen deelnemen aan het defilé zijn uiteraard ook welkom op het Malieveld. Zij kunnen desgewenst in het defilé meerijden met een van de historische voertuigen. LET OP, wel inschrijven via Mijn NLVi.

LET OP, De mogelijkheid om de aan de melden sluit op 1-mei-2023!

Reacties

  • Beljouw, D. van
    Beljouw, D. van
    ik ben erbij Sodeju