Nieuws

Archief
 • Nederlandse Veteranendag 2019

  Wilt u deelnemen aan de Nederlandse Veteranendag, bent u veteraan en ingeschreven bij het veteraneninstituut, dan heeft u een veteranenpas, zo niet dan moet u zich eerst inschrijven bij het Veteraneninstituut www.veteraneninstituut.nl als veteraan en dan krijgt u de veteranenpas. Nu kunt zich als veteraan, evt. samen met uw partner / begeleider, tot eind april opgeven voor de Nederlandse Veteranendag die zaterdag 29 juni 2019 gehouden wordt in Den Haag.

  door: Webbeheerder op 18 februari

  Lees meer
 • Inschrijven Wapendag 2019

  Geacht regimentslid, de inschrijving voor de Wapendag op 25 april 2019 is vanaf heden geopend, via deze link kunt u zich inschrijven. 

  door: Webbeheerder op 15 februari

  Lees meer
 • App Regiment Genietroepen

  Sinds 2018 heeft het Regiment Genietroepen naast een serie websites binnnen de nieuwe website www.regimentgenietroepen.nl . Daarnaast is in 2018 ook de App van het Regiment Genietroepen gelanceerd, deze App voldoet op dit moment niet geheel aan de verwachtingen, o.a. de kleur is niet conform de kleuren van het regiment, de verenigingen binnen het regiment zijn slecht bereikbaar en er moet vaak worden ingelogd. De komende tijd is het niet mogelijk de App aan te passen, zodra het mogelijk is zullen we de App aanpassen en zullen we u informeren.

  Lees meer
 • Reünie 1(NL) VN Support Command

  Zaterdag 18 mei 2019 zal op de Generaal-majoor Kootkazerne in Stroe met een grootse reünie aandacht worden besteed aan het feit dat 1 (NL) VN Support Command 25 jaar geleden operationeel was in het voormalige Joegoslavië. 1 (NL) VN Support Command – maakte deel uit van de DUTCHBAT/UNPROFOR-missie en had als taak het Infanteriebataljon in Srebrenica in Noord-Bosnië te bevoorraden. Deze reünie is bestemd voor alle mensen die werkzaam zijn geweest voor of bij het Support Command in Lukavac 1994/1995 tijdens hun uitzending, vanaf de verkenningsparty in november/december 1993 tot de verhuizing naar Santici/Busovaca en de overgang naar 1 (NL/BE) VN LogTbat in april 1995. Aanmelden  Bij het Support Command waren ook in de initiële fase 85 genisten met hun materiële middelen voor de constructiewerkzaamheden ingedeeld. Zowel op locatie Lukavac als ook locatie Srebrenica.

  Lees meer